klanten

Kinderopvang 't kwakersnest

Kinderopvang en Gastouderopvang 't Kwakersnest heeft locaties in Velsen, Driehuis &  Velserbroek en is met haar gastouderopvang ook actief in de regio Zaanstad.


Voor 't Kwakersnest hebben we een Instagram account opgezet en beheren we de Facebook, Instagram, LinkedIn en de website.

Website: www.kwakersnest.nl
Facebook: @kinderopvangkwakersnest
Instagram: @kinderopvang_kwakersnest

nederlandse bowling federatie

De Nederlandse Bowling Federatie is de nationale sportbond voor het bowlen. De NBF behartigt de belangen van ongeveer 10000 leden en strijdt met het nationale team om de prijzen op internationale kampioenschappen.

 

Voor de Nederlandse Bowling Federatie zijn we drie dagen per week op kantoor aanwezig en zijn we verantwoordelijk voor o.a.: Marketing, evenementenorganisatie en onderdeel van het organisatieteam van de EK Jeugd 2020 in Tilburg.

Website: nbf.bowlen.nl 
Facebook: Nederlandse Bowling Federatie
Instagram: @NBFBowlen

Craft & Design by Justin

Craft & Design by Justin is een jonge meubelmaker uit Beverwijk. Craft & Design by Justin ontwerpt, bouwt, adviseert en renoveert meubelen in de hele regio rondom Amsterdam.

 

Voor Craft & Design by Justin hebben we Facebook en Instagram pagina opgezet. Daarnaast hebben we ook de website gebouwd en beheren we alle social media accounts en de website. We ondersteunen ook regelmatig bij overige marketingactiviteiten.

Website: www.byjustin.nl

Facebook: @Byjustin
Instagram: @craft_design_by_justin
              

Teakhuys meubelen

't Teakhuys in Beverwijk levert handgemaakte Teak houten meubelen op maat en uit voorraad voor een eerlijke prijs. De meubelen worden geïmporteerd in Indonesië en verkocht in showroom of via de webshop.

 

Voor 't Teakhuys hebben we zowel een Facebook als Instagram pagina opgezet. Daarnaast beheren we deze pagina's ook, adviseren we over promotionele campagnes en doen we tekstuele toevoegingen aan de website.

 

Website: www.teakhuys.nl

Facebook: @teakhuysmeubelen
                                                                      Instagram: @teakhuysmeubelen

The sportcity dutch open 2019 - powered by storm

The Sportcity Dutch Open is een internationaal bowlingtoernooi wat gehouden wordt in Bowling Leiderdorp.

 

Voor dit evenement hebben we een Facebook pagina opgezet, verzorgen we online advertentiecampagnes en zijn we verantwoordelijk voor de werving van sponsoren.
                                                                     
                                                                      
Facebook: @TheDutchopen